Profiel

Wie ben ik? Chandrika Klein, aangenaam!

Ik ben geboren in 1984 en geadopteerd na 3 weken uit Sri lanka. Ik word een aziatische Brabander genoemd en ik ben opgegroeid rondom ‘s- Hertogenbosch, waar de wieg heeft gestaan.

Je komt bij mij met een hulpvraag op het gebied van herstelgerichte gezondheid, persoonlijke ontwikkeling of natuurlijk evenwicht. Als betrokken (psychiatrisch )verpleegkundige, coach stressmanagement, sport en gezonde voeding wil ik op een holistische manier ( het gehele individu wordt betrokken) alle oorzaken aanpakken.

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de psycho-geriatrie en vanaf 2008 in de psychiatrische sector.
Ik ben daar veel tijd kwijt met verslaglegging, beleid, protocollen en procedures.
Hierdoor is er minder ruimte om de persoon centraal te zetten. Daarom ben ik mijn eigen onderneming gestart. Vanuit Your mind in balance richt ik mij volledig op het totaal plaatje van jou. Met grote gedrevenheid, enthousiasme, eerlijkheid en deskundigheid zet ik mij in voor jouw geluksgevoel.
Mag dat met een vleugje humor?

Wat kun je van mij verwachten?
Met mijn kennis en ervaring lever ik op medisch niveau herstelgerichte zorg en begeleiding bij stress-regulatie, sport en voeding.
Je leven komt weer  in balans. Leren om gaan met tegenslagen en leren om positief te denken, te handelen en te praten. Samen zorgen we dat de kwaliteit van het leven verbetert, daarbij help ik je graag. Ik heb een levensstijl die gebaseerd is op de Oosterse filosofie.
Samen maken we jouw geluk, geluk is de weg!

Waarom kies je voor mij?

Er wordt een beroep gedaan op het zelf genezend vermogen van je lichaam en geest.
Sport is vanaf mijn 5 e levensjaar begonnen en verdieping in gezonde voeding vond plaats. Het herstel van mijn lichaam en geest leerde ik op jonge leeftijd  toe te passen in vele stresssituaties.

Positief en zonder te oordelen, mag iedereen zijn wie hij/zij wil zijn met wederzijds respect naar je medemens. Het is belangrijk dat alles in harmonie is in de omgeving waar je woont, werkt.
Het  is mijn passie. Ik deel graag mijn levensstijl met jullie. Ik haal er voldoening uit om mijn medemens gelukkig te zien. Overal is een oplossing voor. Ik was als kind ondernemend en zelfstandig, ik ben ermee opgegroeid.

Ik train Krav Maga , een militaire zelfverdediging uit Israël. De jaren daarvoor getraind bij de Martial arts. Geleerd tijdens de oosterse vechtsporten om met meditatie een sterke innerlijke balans te creëren en lichamelijk/ geestelijk nog sterker te worden.

Ik train met  Calisthenics (krachttraining) gecontroleerd mijn spieren, om met mijn slijtage aan mijn nekwervels mijn leven te kunnen leiden. Het gevolg is gezond ouder te worden.

Gezond en bourgondisch koken met verse smaken, al het ongezonde omtoveren in gezond. Voor altijd lekker eten en genieten en ook nog een goede weerstand en een fit lichaam. De kruiden hebben een helende werking voor je lichaam. Lijnen doe ik niet aan.

Ik kan jouw helpen om op alle vlakken te herstellen en hierop anticiperen per individu.

 

 

 

 

 

Chandrika Klein

Chandrika, ambulante begeleiding als psychiatrisch verpleegkundige en professioneel coach